2019-09-10

Funky Party péntekenként a Vogue Hajón, évadzáró a Városmajorban, SkyLandpark Budapest − Játék a fellegekben, új partnerünk a soproni Jégverem Fogadó, őszi pihenés Erdőtarcsán, Jagello Business Hotel - hotel szolgáltatás panziós árakon! 

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Indítsátok a hétvégéket a Vogue Hajón!

Szeptembertől minden pénteken ritmustól pörög majd a fedélzet, ahol a funky klasszikus és modern slágerei egyaránt új formát öltenek, az ősz legtrendibb, s egyben legelegánsabb Funky Party sorozatára invitálva Titeket. HungaryCarddal 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből!

Bővebben...


Lezárult a régió legszínesebb és leghosszabb idei nyári fesztiválja a Margitszigeten és a Városmajorban!

Véget ért a három hónapon át öt helyszínen, összesen 120 produkcióval és programmal zajló nyári színházi évad, az öt nemzetközi társulatot, négy nagybemutatót, valamint a legkiválóbb hazai és nemzetközi sztárokat felvonultató idei Budapesti Nyári Fesztivál. Köszönhetően hosszú évek óta tartó együttműködésünknek  HungaryCard tulajdonosaink 40% kedvezménnyel válthattak idén is belépőt a saját szervezésű előadásokra, mely lehetőséggel szép számmal éltek is. Emellett pedig jó néhány előadásra ajándék jegyekkel is kedveskedhettünk számukra.

Bővebben...


SkyLandpark Budapest − Játék a fellegekben!

Budapest határában található Magyarország legnagyobb trambulin- és élményparkja a SkyLandpark Budapest, amely rengeteg izgalmas játékkal várja az aktív kikapcsolódásra vágyó családokat. HungaryCarddal 10% kedvezmény 1 fő részére a helyszínen megvásárolt bármely típusú belépőjegy árából!

Bővebben...


Új partnerünk a soproni Jégverem Fogadó!

A belvároshoz közeli régi poncichter-negyedben,
csendes környéken található Jégverem Fogadó, hangulatos éttermében óriási
adagokkal és baráti árakkal várja vendégeit. H
ungaryCarddal 10% kedvezmény az aktuális a 'la carte étlapról választott ételek és italok végösszegéből.

Bővebben...


Őszi pihenés az MTA Üdülési Központ Erdőtarcsai Akadémiai Üdülőben!

Budapesttől 50 km-re várja kedves vendégeit az 1750-1770 között épült festői szépségű, barokk stílusban készült Szentmiklóssy-Kubinyi-kastély. HungaryCarddal 10% kedvezmény a szobaárból.

Bővebben...


Különleges fogások, kiváló borok - mindez a Sörforrás Étteremben!

A Sörforrás Étterem magyaros és nemzetközi ételekkel és neves hazai borászok kiváló termékeivel várja vendégeit a Váci utcában. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből!

Bővebben...


Jagello Business Hotel - hotel szolgáltatás panziós árakon!

Budapest budai oldalán, a XII. kerületben várja vendégeit szállodánk 28 modern, légkondicionált szobával a Kongresszusi Központ és a MOM Park közelében, a belváros közvetlen szomszédságában. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárakból.

Bővebben...


A Wasteels Utazási Kft. Keleti Pályaudvaron található irodája továbbra is várja az utazó közönséget!

Örömmel adjuk hírül, hogy a korábbi közleménytől eltérően a Wasteels Utazási Kft. Keleti Pályaudvaron található irodája mégsem zár be, továbbra is nagy szeretettel várják az utazni vágyókat. Természetesen HungaryCard és Balatoncard csomagot is értékesítenek és állnak a leendő kártyatulajdonosok rendelkezésére. 

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra