2019-08-29

RepTár Piknik a Szolnoki Repülőmúzeumban, Idősíkok találkozása – különleges kiállítás nyílt az Ipolytarnóci Ősmaradványoknál, új partnerünk a soproni Hotel Palatinus*** Sopron, 21. Szolnoki gulyásfesztivál 2019. szeptember 6-8-ig Tiszaligeten!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

RepTár Piknik a Szolnoki Repülőmúzeumban 2019. augusztus 31-én!

Piknikezz a repülők árnyékában 2019-ben is!  A hagyomány folytatódik, az idén a harmadik RepTár Pikniket a RepTár szülinapjával és a "Szolnok Napja" programjaival kötjük össze. HungaryCard felmutatására 20% kedvezmény a rendezvényre szóló belépőjegy árából!

Bővebben...


Idősíkok találkozása – különleges kiállítás nyílt az Ipolytarnóci Ősmaradványoknál!

A kiállítás központjában a terület kutatástörténete áll, bemutatva az 1830-as években kezdődő és máig tartó feltáró munkát, relációba állítva azzal a sokmillió éves geológiai múlttal, amely a terület Európa-hírű egyediségét adja. Hungary Card tulajdonosoknak a felnőtt geológiai tanösvény belépő 1.500 Ft helyett 1.300 Ft, melynek megváltásával az új kiállítás is megtekinthető!

Bővebben...


Új kedvezményadó partnerünk a soproni Hotel Palatinus*** Sopron!

A Hotel Palatinus*** Sopron egyik legszebb részén, a történelmi belvárosban, a város jelképeként ismert Tűztoronytól alig 200 m-re található. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból!

Bővebben...


21. Szolnoki gulyásfesztivál 2019. szeptember 6-8-ig Tiszaligeten!

A gulyás az Alföld egyik legjellegzetesebb eledele. Főzőversenyek és egyéb színes programok várják az érdeklődőket szeptember második hétvégéjén Szolnokon, a Nemzetközi Gulyásfőző- és Hagyományőrző Fesztiválon. A szervezők célja a magyar gulyás étel imázsának megőrzése, bemutatása. HungaryCard tulajdonosoknak a kártya felmutatására egy adag gulyás jár ajándékba!


Bővebben...


A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. új ügyfélszolgálati irodát nyit Budapesten!

Örömmel tájékoztatjuk a kedves HungaryCard tulajdonosokat, hogy 2019. szeptember 2-án  a Nemzeti útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. új ügyfélszolgálati irodát nyit, melynek címe: 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19-21. Itt is lehetőség nyílik majd a HungaryCard és Balatoncard autópálya e-matrica kedvezmény személyes érvényesítésére. Nyitvatartás: hétfőn-kedden-csütörtökön 9-17 óráig, szerdán 9-19 óráig, pénteken pedig 9-15 óráig. Bővebben...


A Wasteels Utazási Kft. Keleti Pályaudvaron található irodája 2019. augusztus 31-én bezár!

Sajnálattal tájékoztatjuk kedves kártyatulajdonosainkat, hogy egyik régi HungaryCard értékesítő partnerünk, a Wasteels Utazási Kft. Keleti Pályaudvaron található irodája 2019. augusztus 31-én bezár. 

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra